Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597
Title: | Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản - Tâp 1: Ướp muối, Chế biến nước mắm, Chế biến kho và thức ăn liền |
Authors: | Nguyễn, Trọng Cẩn (ch.b) |
Keywords: | Thực phẩm -- Thuỷ sản Thực phẩm -- Chế biến |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Khoa học kỹ thuật |
URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597 |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
447-Cong-nghe-che-bien-thuc-pham-thuy-san-T.2.pdf | 17,52 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.