Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Trọng Cẩn (ch.b)-
dc.date.accessioned2019-05-13T08:05:25Z-
dc.date.available2019-05-13T08:05:25Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597-
dc.language.isovivi
dc.publisherKhoa học kỹ thuậtvi
dc.subjectThực phẩm -- Thuỷ sảnvi
dc.subjectThực phẩm -- Chế biếnvi
dc.titleCông nghệ chế biến thực phẩm thủy sản - Tâp 1: Ướp muối, Chế biến nước mắm, Chế biến kho và thức ăn liềnvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
447-Cong-nghe-che-bien-thuc-pham-thuy-san-T.2.pdf17,52 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.