Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Trọng Cẩn (ch.b) | - |
dc.date.accessioned | 2019-05-13T08:05:25Z | - |
dc.date.available | 2019-05-13T08:05:25Z | - |
dc.date.issued | 2011 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Khoa học kỹ thuật | vi |
dc.subject | Thực phẩm -- Thuỷ sản | vi |
dc.subject | Thực phẩm -- Chế biến | vi |
dc.title | Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản - Tâp 1: Ướp muối, Chế biến nước mắm, Chế biến kho và thức ăn liền | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
447-Cong-nghe-che-bien-thuc-pham-thuy-san-T.2.pdf | 17,52 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.