Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597
Title: Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản - Tâp 1: Ướp muối, Chế biến nước mắm, Chế biến kho và thức ăn liền
Authors: Nguyễn, Trọng Cẩn (ch.b)
Keywords: Thực phẩm -- Thuỷ sản
Thực phẩm -- Chế biến
Issue Date: 2011
Publisher: Khoa học kỹ thuật
URI: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19597
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
447-Cong-nghe-che-bien-thuc-pham-thuy-san-T.2.pdf17,52 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.