Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19299
Title: Nghiên cứu điều chế dung dịch Nano Curcumin bằng phương pháp nghiền lắc
Authors: Vũ, Thị Hồng Phượng
Keywords: Nano curcumin
Issue Date: 2018
Series/Report no.: Thông tin Khoa học và Công nghệ, số 1;tr. 33-37
URI: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19299
ISSN: 1859-91264
Appears in Collections:Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles)
Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Nghien-cuu- dieu-che-dung-dich-nano.pdf560,92 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.