Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19844
Nhan đề: Impact of Capital Structure on the Firm Performance of Listed Food and Beverage Firms in Vietnam
Tác giả: Nguyen, Thi Phuong Anh
Từ khoá: Capital Structure
Firm Performance
Năm xuất bản: 2019
Nhà xuất bản: International Journal of Innovative Science and Research Technology
Tùng thư/Số báo cáo: Volume 4, Issue 5, May– 2019;pp. 714-717
Tóm tắt: This study examines the relationship between capital structure and firm performance of listed food and beverage firms in Vietnam. By using FEM and FEM methods with sample 325 of 47 listed firms in the period of 2013-2017. The research results show that the capital structure has negative influence on firm performance under control variable’s firm size at the 1% significance level. From the above results, the research gives managerial implication to increase firm performance.
Định danh: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19844
ISSN: 2456-2165
Bộ sưu tập: Ngoại ngữ - Khoa học xã hội (Articles)

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
IJISRT19MY552.pdf505,05 kBAdobe PDFHình minh họa
 Đăng nhập để xem toàn văn


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.