Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19595| Title: | Vi sinh vật thực phẩm: Kỹ thuật kiểm tra và chỉ tiêu đánh giá chất lượng an toàn thực phẩm |
| Authors: | Nguyễn, Phùng Tiến Bùi, Minh Đức Nguyễn, Văn Dịp |
| Keywords: | Thực phẩm -- Vi sinh vật |
| Issue Date: | 2003 |
| Publisher: | Y học |
| URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19595 |
| Appears in Collections: | Công nghệ thực phẩm |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| 435-Vi-sinh-vat-thuc-pham.pdf | 10,34 MB | Adobe PDF | ![]() Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
