Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16072| Title: | Quy trình sản xuất thạch cacao hương lá dứa từ sinh khối cellulose của vi khuẩn acetobacter xylinum |
| Authors: | Trần, Thị Duyên |
| Keywords: | Thạch Cacao hương lá dứa |
| Issue Date: | 2016 |
| Publisher: | Sở Khoa học và Công nghệ, liên hiệp các hội Khoa học và Kỹ thuật tỉnh Bà Rịa Vũng Tàu |
| Series/Report no.: | Thông tin Khoa học Công nghệ, số 4/2016, pp. 30-31; |
| URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16072 |
| ISSN: | 185991264 |
| Appears in Collections: | CNTP-KTHH - Xây dựng (Articles) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Duyen-5.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | ![]() Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
