Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16071
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Duyên | - |
dc.date.accessioned | 2017-07-19T03:54:31Z | - |
dc.date.available | 2017-07-19T03:54:31Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16071 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Liên hiệp các hội Khoa học và Kỹ thuật tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu | vi |
dc.relation.ispartofseries | Tri thức mới, số 15-Quý 3/2016, pp. 24-25; | - |
dc.subject | Nước quả trong | vi |
dc.subject | Cacao | vi |
dc.title | Xây dựng quy trình sản xuất nước quả trong từ dịch ép cơm nhầy trái cacao | vi |
dc.type | Article | vi |
Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Duyen-4.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.