Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/14344
Nhan đề: | Food Analysis |
Tác giả: | Nielsen, S. Suzanne |
Từ khoá: | Food anlysis |
Năm xuất bản: | 2010 |
Nhà xuất bản: | Springer |
Trích dẫn: | Third Edition |
Tóm tắt: | As stated for the first and second editions, the chapters in this textbook are not intended as detailed references, but as general introductions to the top ics and the techniques. Course instructors may wish to provide more details on a particular topic to students. Chapters focus on principles and applications of techniques. Procedures given are meant to help explain the principles and give some examples, but are not meant to be presented in the detail adequate to actually conduct a specific analysis. As in the first and second editions, all chapters have summaries and study questions, and key words or phrases are in bold type, to help students focus their studies. In this third edition, the middle section of the text has been rearranged into a group of chapters on compositional analysis and one on chemical properties and characterization. Hopefully instructors will find this arrangement an improvement, but instructors are encouraged to cover the topics from this text in whatever order is most suitable for their course. |
Định danh: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/14344 |
Bộ sưu tập: | Công nghệ thực phẩm |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
Food-Analysis.pdf | 32,55 MB | Adobe PDF | Đăng nhập để xem toàn văn |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.