Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/17764
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Thị Nữ-
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Vinh-
dc.date.accessioned2018-02-28T03:18:34Z-
dc.date.available2018-02-28T03:18:34Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.issn0866-7144-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/17764-
dc.language.isovivi
dc.publisherTạp chí Hoá họcvi
dc.relation.ispartofseriesSố 55 (E534);tr. 223-227-
dc.subjectKonjac glucomannanvi
dc.subjectAmorphophallus konjacvi
dc.titleNghiên cứu độc tính cấp và ảnh hưởng của konjac glucomannan đến khả năng dung nạp glucose trên chuộtvi
dc.typeArticlevi
Appears in Collections:Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tap-chi-hoa-hoc-thang-11.pdf391,55 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.