Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20183
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thái Quang-
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Dung (GVHD)-
dc.date.accessioned2021-07-05T04:03:18Z-
dc.date.available2021-07-05T04:03:18Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/20183-
dc.language.isovivi
dc.publisherTrường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàuvi
dc.subjectCao chiết lá xoàivi
dc.titleKhảo sát thành phần hoá học và khả năng kháng khuẩn của cao chiết lá xoài trồng ở tỉnh Bà Rịa - Vũng Tàuvi
dc.typeWorking Papervi
Appears in Collections:Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NCKH-Pham-Thai-Quang.pdf2,25 MBAdobe PDF Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.