Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19727
Toàn bộ biểu ghi siêu dữ liệu
Trường DCGiá trị Ngôn ngữ
dc.contributor.authorShaw, Ian C.-
dc.date.accessioned2019-06-05T01:59:04Z-
dc.date.available2019-06-05T01:59:04Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.isbn9781444337228-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19727-
dc.descriptionFood safety is a modern concept. Remarkably, it is only in the last 200 years that such concepts as foodborne germs, and the means of combating them (such as antiseptics and refrigeration), have been popularised. Yet in the 21st Century, consumers in the developed world do not accept that the food which they purchase and consume might carry a risk of making them ill – that our food should be safe is something we all take for granted. Food safety is a multi-faceted subject, using microbiology, chemistry, standards and regulations and risk management to address issues involving bacterial pathogens, chemical contaminants, natural toxicants, additive safety, allergens and more. In Food Safety: The Science of Keeping Food Safe, Professor…vi
dc.language.isoenvi
dc.publisherWiley & Sonsvi
dc.subjectFood Safetyvi
dc.subjectKeeping Food Safevi
dc.titleFood Safety: The Science of Keeping Food Safevi
dc.typeBookvi
Bộ sưu tập: Công nghệ thực phẩm

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
Food-Safety.pdf8,09 MBAdobe PDFHình minh họa
 Đăng nhập để xem toàn văn


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.