Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/7149
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHoàng, Minh Lợivi
dc.date.accessioned2011-09-14T03:38:33Z-
dc.date.available2011-09-14T03:38:33Z-
dc.date.issued2005vi
dc.identifier.issn0866-7632vi
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/7149-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesDân tộc học, số 1; tr. 64-68vi
dc.subjectDân tộc họcvi
dc.titleĐồ ăn chế biến từ gạo và những phong tục tập quán liên quan của người Nhật Bản ở Shizuokavi
Appears in Collections:Tạp chí Dân tộc học

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000CVv208S012005064.pdf1,43 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.