Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/3315
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorCao, Văn Hùngvi
dc.date.accessioned2011-05-18T08:32:25Z-
dc.date.available2011-05-18T08:32:25Z-
dc.date.issued2008vi
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/3315-
dc.description.abstractCác khái niệm cơ bản liên quan đến sơ chế bảo quản và phương pháp bảo quản rau quảvi
dc.languagevivi
dc.publisherTrường ĐH Thái Nguyênvi
dc.subjectThực phẩm -- Bảo quảnvi
dc.titleTài liệu tập huấn Kỹ thuật sơ chế bảo quản quảvi
dc.typeSáchvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
doc.pdf1,45 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.