Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19596
Title: Công nghệ chế biến thực phẩm thủy sản - Tâp 1: Nguyên liệu chế biến thuỷ sản
Authors: Nguyễn, Trọng Cẩn (ch.b)
Đỗ, Minh Phụng
Nguyễn, Anh Tuấn
Keywords: Thực phẩm -- Thuỷ sản
Thực phẩm -- Chế biến
Issue Date: 2006
Publisher: Nông nghiệp
Citation: Tái bản lần thứ 2, có bổ sung, sửa chữa
URI: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19596
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
447-Cong-nghe-che-bien-thuc-pham-thuy-san-T.1.pdf12,68 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.