Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19595
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Phùng Tiến-
dc.contributor.authorBùi, Minh Đức-
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Dịp-
dc.date.accessioned2019-05-13T07:52:15Z-
dc.date.available2019-05-13T07:52:15Z-
dc.date.issued2003-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19595-
dc.language.isovivi
dc.publisherY họcvi
dc.subjectThực phẩm -- Vi sinh vậtvi
dc.titleVi sinh vật thực phẩm: Kỹ thuật kiểm tra và chỉ tiêu đánh giá chất lượng an toàn thực phẩmvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
435-Vi-sinh-vat-thuc-pham.pdf10,34 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.