Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19591
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBùi, Minh Đức-
dc.contributor.authorNguyễn, Công Khẩn-
dc.date.accessioned2019-05-13T07:06:04Z-
dc.date.available2019-05-13T07:06:04Z-
dc.date.issued2004-
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/19591-
dc.language.isovivi
dc.publisherY họcvi
dc.subjectDinh dưỡngvi
dc.subjectAn toàn thực phẩmvi
dc.subjectĐộc họcvi
dc.titleDinh dưỡng cận đại, độc học, an toàn thực phẩm và sức khỏe bền vữngvi
dc.title.alternativeAdvanced Nutrition, Nutritional Toxicology Food Safety and Sustainable Healthvi
dc.typeBookvi
Appears in Collections:Công nghệ thực phẩm

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
402-Dinh-duong-can-dai.pdf24,55 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.