Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16150
Title: | Tối ưu hóa quá trình thu nhận flavonoid từ củ cải trắng Raphanus sativus với sự hỗ trợ của vi sóng: Đề tài nghiên cứu khoa học |
Authors: | Phạm, Thị Kim Ngọc |
Keywords: | Flavonoid Củ cải trắng |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Trường Đại học Bà Rịa - Vũng Tàu. Viện Kỹ thuật - Kinh tế biển. |
URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16150 |
Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (DTNCKH-BVU) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
De-tai-Kim-Ngoc.pdf | 1,6 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.