Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16072
Title: Quy trình sản xuất thạch cacao hương lá dứa từ sinh khối cellulose của vi khuẩn acetobacter xylinum
Authors: Trần, Thị Duyên
Keywords: Thạch Cacao hương lá dứa
Issue Date: 2016
Publisher: Sở Khoa học và Công nghệ, liên hiệp các hội Khoa học và Kỹ thuật tỉnh Bà Rịa Vũng Tàu
Series/Report no.: Thông tin Khoa học Công nghệ, số 4/2016, pp. 30-31;
URI: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16072
ISSN: 185991264
Appears in Collections:Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Duyen-5.pdf1,36 MBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.