Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16072
Title: | Quy trình sản xuất thạch cacao hương lá dứa từ sinh khối cellulose của vi khuẩn acetobacter xylinum |
Authors: | Trần, Thị Duyên |
Keywords: | Thạch Cacao hương lá dứa |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Sở Khoa học và Công nghệ, liên hiệp các hội Khoa học và Kỹ thuật tỉnh Bà Rịa Vũng Tàu |
Series/Report no.: | Thông tin Khoa học Công nghệ, số 4/2016, pp. 30-31; |
URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16072 |
ISSN: | 185991264 |
Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Duyen-5.pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.