Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16071
Title: | Xây dựng quy trình sản xuất nước quả trong từ dịch ép cơm nhầy trái cacao |
Authors: | Trần, Thị Duyên |
Keywords: | Nước quả trong Cacao |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | Liên hiệp các hội Khoa học và Kỹ thuật tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu |
Series/Report no.: | Tri thức mới, số 15-Quý 3/2016, pp. 24-25; |
URI: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/16071 |
Appears in Collections: | Công ghệ thực phẩm - Kỹ thuật hoá học (Articles) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Duyen-4.pdf | 1,26 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.