Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/15371
Nhan đề: Food Processing - eBooks and textbooks from bookboon.com
Tác giả: Schaschke, Carl J.
Từ khoá: Food processing
Chế biến thức ăn
Năm xuất bản: 2011
Nhà xuất bản: bookboon.com
Trích dẫn: 1st edition
Tóm tắt: This e-book book aimed at undergraduates and practitioners who have an interest in food process engineering. It is designed to provide an overview of the many operations associated with the processing of raw food materials to produce products which are creative, palatable and safe to eat. It covers basic food chemistry and ingredients through to mixing, unsteady steady state heat transfer in freezing for preservation and thermal processing and sterilization.
Định danh: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/15371
ISBN: 9788776817800
Bộ sưu tập: Chemical Engineering (bookboon.com)

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
Food-Processing.pdf7,25 MBAdobe PDFHình minh họa
 Đăng nhập để xem toàn văn


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.