Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/15371
Nhan đề: | Food Processing - eBooks and textbooks from bookboon.com |
Tác giả: | Schaschke, Carl J. |
Từ khoá: | Food processing Chế biến thức ăn |
Năm xuất bản: | 2011 |
Nhà xuất bản: | bookboon.com |
Trích dẫn: | 1st edition |
Tóm tắt: | This e-book book aimed at undergraduates and practitioners who have an interest in food process engineering. It is designed to provide an overview of the many operations associated with the processing of raw food materials to produce products which are creative, palatable and safe to eat. It covers basic food chemistry and ingredients through to mixing, unsteady steady state heat transfer in freezing for preservation and thermal processing and sterilization. |
Định danh: | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/15371 |
ISBN: | 9788776817800 |
Bộ sưu tập: | Chemical Engineering (bookboon.com) |
Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin | Mô tả | Kích thước | Định dạng | |
---|---|---|---|---|
Food-Processing.pdf | 7,25 MB | Adobe PDF | Đăng nhập để xem toàn văn |
Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.