Vui lòng dùng định danh này để trích dẫn hoặc liên kết đến tài liệu này: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/14343
Nhan đề: Food anlysis laboratory manual
Tác giả: Nielsen, S. Suzanne
Từ khoá: Food anlysis
Năm xuất bản: 2010
Nhà xuất bản: Springer
Tóm tắt: This laboratory manual was written to accompany the textbook, Food Analysis, fourth edition. The laboratory exercises are tied closely to the text, and cover 20 of the 32 chapters in the textbook. Compared to the first edition of this laboratory manual, this second edition contains two new experiments, and previous experiments have been updated and corrected as appropriate. Most of the laboratory exercises include the following: background, reading assignment, objective, principle of method, chemicals (with CAS number and hazards), reagents, precautions and waste disposal, supplies, equipment, procedure, data and calculations, questions, and resource materials
Định danh: http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/14343
Bộ sưu tập: Công nghệ thực phẩm

Các tập tin trong tài liệu này:
Tập tin Mô tả Kích thước Định dạng  
Food-Analysis-Laboratory-Manual.pdf3,44 MBAdobe PDFHình minh họa
 Đăng nhập để xem toàn văn


Khi sử dụng các tài liệu trong Thư viện số phải tuân thủ Luật bản quyền.