Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/13693
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Đinh, Thị Hoa Lê (GVHD) | - |
dc.contributor.author | Trương, Phan Ngọc Oanh | - |
dc.date.accessioned | 2014-10-20T08:12:50Z | - |
dc.date.available | 2014-10-20T08:12:50Z | - |
dc.date.issued | 2014-07 | - |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/13693 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.publisher | Khoa Kinh Tế - Trường ĐH Bà Rịa - Vũng Tàu | vi |
dc.subject | Nhà hàng | vi |
dc.subject | Khách sạn | vi |
dc.title | Thực trạng và giải pháp nhằm nâng cao chất lượng dịch vụ ăn uống trong nhà hàng tại Khách sạn Thái Bình Dương (Pacific Hotel): Khóa luận tốt nghiệp | vi |
dc.type | Book | vi |
Appears in Collections: | Ngành Du lịch (KLTN-BVU) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Truong Phan Ngoc Oanh.pdf | 1,47 MB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.