Please use this identifier to cite or link to this item:
https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/10966
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Nguyễn, Mai Oanh | vi |
dc.date.accessioned | 2011-09-14T04:38:26Z | - |
dc.date.available | 2011-09-14T04:38:26Z | - |
dc.date.issued | 2009 | vi |
dc.identifier.uri | http://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/10966 | - |
dc.language.iso | vi | vi |
dc.relation.ispartofseries | Pháp lý, số 7; tr. 17-19 | vi |
dc.subject | Pháp lý | vi |
dc.title | Văn bản pháp luật quản lý an toàn thực phẩm: Nhiều về số lượng, yếu về chất lượng | vi |
Appears in Collections: | Tạp chí Pháp lý |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
000000CVv220S7V22009017.pdf | 174,26 kB | Adobe PDF | Sign in to read |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.