Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/9054
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNgôm, Thị Bíchvi
dc.date.accessioned2011-09-14T04:19:57Z-
dc.date.available2011-09-14T04:19:57Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.issn0868-2739vi
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/9054-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesNghiên cứu Đông Nam á, số 7; tr. 58-63vi
dc.subjectNghiên cứu Đông Nam ávi
dc.titleCác loại bánh làm từ lúa gạo - Một cách nhìn văn hoá và quan niệm văn hoá của người Tàyvi
Appears in Collections:Tạp chí Nghiên cứu Đông Nam Á

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000CVv140S72009058.pdf321,04 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.