Please use this identifier to cite or link to this item: https://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/10966
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Mai Oanhvi
dc.date.accessioned2011-09-14T04:38:26Z-
dc.date.available2011-09-14T04:38:26Z-
dc.date.issued2009vi
dc.identifier.urihttp://thuvienso.bvu.edu.vn/handle/TVDHBRVT/10966-
dc.language.isovivi
dc.relation.ispartofseriesPháp lý, số 7; tr. 17-19vi
dc.subjectPháp lývi
dc.titleVăn bản pháp luật quản lý an toàn thực phẩm: Nhiều về số lượng, yếu về chất lượngvi
Appears in Collections:Tạp chí Pháp lý

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
000000CVv220S7V22009017.pdf174,26 kBAdobe PDFThumbnail
 Sign in to read


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.